Znáte ty nejoblíbenější funkce chytrých hodinek? Po čem je největší sháňka?

chytré hodinky s měřením životních funkcí

Z chytrých hodinek je dnes plnohodnotný člen rodiny smart elektroniky. Jejich technologie udělala v poslední době pořádný skok vpřed, což se projevuje i v možnostech, které vám jsou hodinky schopné nabídnout. Jaké funkce nyní patří mezi ty nejžádanější?

Chytré hodinky mají dnes co nabídnout nejen sportovcům. Využijete je i jako vrcholový manažer, během výletů do přírody, pokud se snažíte shodit nějaké to kilo, anebo jen chcete mapovat svoji aktivitu.

Dámské chytré hodinky

Modely chytrých hodinek, určené pro příslušnice něžného pohlaví, se od jejich pánských protějšků neliší jen designem, ale i některými funkcemi, určenými čistě jen ženám. Takovou je například menstruační kalendář, který vám pomůže předejít nehodě. Pakliže je tento kalendář vybaven i predikcí ovulace, využijete jej i v případě, že plánujete potomka.

Funkce pro každého, kdo se stará o své zdraví

Nemusíte být zrovna vrcholový sportovec, aby vás zajímaly hodnoty jako srdeční tep, nebo počet ušlých kroků. Smart hodinky se mohou stát vaším osobním lékařem a hlídačem v jednom. Co všechno vám moderní hodinky umí změřit?

  • Srdeční tep,
  • tělesnou teplotu,
  • spálené kalorie,
  • kvalitu spánku,
  • úroveň okysličení krve,
  • hladinu energie vašeho těla,
  • úroveň stresu,
  • a existují dokonce i chytré hodinky s měřením EKG a krevního tlaku.

Chytré hodinky pro byznys

Pro všechny, kdo se celý den téměř nezastaví, anebo prostě potřebují být nonstop na příjmu, nabízejí chytré hodinky i manažerské funkce. Po spárování s telefonem a vložení SIM karty můžete využít hodinky na volání i posílání zpráv, ať už klasických SMS nebo v rámci aplikace jako Messenger nebo WhatsApp.

GPS hodinky pro děti

Funkci miniaturní chůvičky umí zastat některé z dětských smart hodinek. Díky integrovanému GPS budete mít vždy přehled o tom, kde přesně zrovna vaši potomci jsou. Některé dětské chytré hodinky pak umožňují i zasílání hlasových zpráv nebo třeba videohovory.

Chytré hodinky nenosí své jméno nadarmo. Mohou vám výrazně usnadnit vaši snahu o zdravý životní styl a prozradí vám i mnoho zajímavého o vašem těle.