Dětské chytré hodinky Carneo TIK&TOK upozorní na hovor a monitorují aktivitu

dítě s dětskými hodinkami Carneo Tik&Tok

Chcete se svému dítěti vždy bez problémů dovolat? Pokud vám pravidelně nezvedá telefon, protože si po škole zapomene zapnout vyzvánění, řešením jsou smart hodinky Carneo TIK&TOK. Zjistěte, co všechno dokážou.

Obyčejným ručičkovým hodinkám odzvonilo. Kromě chytrého dotykového mobilu můžete své děti vybavit i chytrými hodinkami s barevným dotykovým displejem.

Stačí jen otočit zápěstí

Displej hodinek se automaticky aktivuje otočením ruky, tedy v podstatě ve chvíli, kdy se na ně dítě podívá. Spatří pak nejen aktuální čas, ale uvidí také, zda nemá zmeškaný hovor nebo zprávu od vás. Hodinky dokážou upozornit i na příchozí hovor, takže ačkoli má vaše ratolest mobil v tašce, v kapse nebo si vypnula vyzvánění. Okamžitě tak zjistí, že voláte.

Samozřejmostí je i monitorování různých aktivit během dne i noci, měření tepu či úrovně stresu. Tyto smart hodinky toho ale dovedou mnohem více.

Co ještě tyto dětské smart hodinky nabízejí?

  • Barevný IPS displej přehledně zobrazí veškeré informace a notifikace. Lze jej snadno ovládat dotykem a umožňuje i hraní her. Displej se rozsvítí otočením ruky, tedy stejným pohybem, který běžně provádíte při pohledu na hodinky.
  • Sledují spánek, monitorují jeho kvalitu a samozřejmě také délku.
  • Odolávají vodě i prachu. Nemusíte se o ně bát při sportu ani při hře.
  • Měří sportovní aktivitu, přičemž lze vybírat z 5 nejčastějších sportů (chůze, běh, vnitřní běh, cyklistika, basketbal). Hodinky změří a zobrazí aktuální tep, ale i spálené kalorie, ujetou či uběhnutou vzdálenost i celkový čas dané aktivity.
  • Tep měří nepřetržitě, tedy i mimo sport a také v noci. Dokážou navíc zobrazit zóny srdeční frekvence.
  • Vydrží až 5 dní na jedno nabití, není tedy potřeba je dobíjet denně. Klesající baterie si vaše dítě stihne včas všimnout a bude mít dostatek času na včasné nabití.
  • Již zmíněná identifikace volajícího nebo autora SMS či zprávy z různých aplikací se hodí. Ve vteřině bude mít dítě přehled o tom, kdo mu volá nebo píše. Stačí jen otočit zápěstí.
  • Rozumí si s iOS i Androidem. Snadno jej tak přes Bluetooth spárujete se smartphonem jakékoli značky, který využívá tyto operační systémy.
  • Přehledná aplikace v češtině je samozřejmostí. Dítě se ji naučí ovládat během chvíle a brzy začne přirozeně využívat výhod, které hodinky s aplikací přinášejí.

Vaše děti se budou cítit sebejistě a dospěle

Nejde o GPS hodinky pro děti, které by monitorovaly jejich polohu. Pro tento účel se hodí spíše smart hodinky CARNEO GUARDKID+ přizpůsobené pro menší děti, a to i svými funkcemi i designem. Naopak Carneo TIK&TOK jsou určené i pro větší děti a dospívající, kteří chtějí mít o všem přehled a být cool. S tím souvisí i elegantní design hodinek a pásků a možnost změny pozadí displeje podle nálady třeba každý den.