S moderními přenosnými reproduktory je možné užit si hudbu kdekoliv

Přenosné reproduktory vaši zákazníci ocení

V dnešní době není nic složitého vychutnávat si svou oblíbenou muziku ve vysoké kvalitě prakticky všude. Zařízení schopná přehrávání zvuku se povedlo zmenšit do takové velikosti, kdy je snadné přibalit si je s sebou při jakékoliv příležitosti. Oblibu si získaly především bezdrátové reproduktory, které po spárování s chytrým zařízením umí rozproudit zábavu na jakékoliv akci.

Poohlížíte-li se po zařízení, které by dovedlo zpříjemnit vaši dovolenou, přenosný reproduktor je pro tento účel jako dělaný.

Přenosné reproduktory mají široké využití

Malé reproduktory schopné přehrávání hudby v prvotřídní kvalitě ale využijete nejenom při svých výletech. Další využití se nabízí při sportovních aktivitách, posezeních s přáteli, nebo dokonce v pracovním životě.

Hudbu lze přehrávat několika způsoby

U bezdrátových reproduktorů výrobci nabízejí několik možností, jakým způsobem lze zvuk přehrávat. Právě díky možnosti bezdrátového připojení je nejpoužívanějším způsobem propojení přes Wi-Fi nebo Bluetooth s některým z vašich chytrých zařízení. Následně už stačí vybrat oblíbenou skladbu z playlistu a každý si může užívat hudbu během několika sekund.

Myslelo se ale i na uživatele, kteří z nějakého důvodu preferují fyzické spojení reproduktoru a média, ze kterého lze zvuk přehrávat. V takovém případě je běžně k dispozici i 3,5 mm jack, přes který lze propojit příslušným kabelem reproduktor s jakýmkoliv hudebním přehrávačem. Některé reproduktory si umí poradit i s přehráním zvuku z jiného paměťového média, například z micro SD karty. V takovém případě je ale potřeba ověřit, jestli jde jednoduše a v plném rozsahu regulovat hlasitost pouze s využitím ovladačů nacházejících se přímo na reproduktoru.

Podívejte se, jaké další funkce bezdrátové reproduktory nabízí

Existuje mnoho dalších funkcí, které vám dovedou u bezdrátového reproduktoru usnadnit jeho používaní nebo rozšířit možnosti jeho využití.
Přenosný reproduktor si můžete vzít na dovolenou Uživatelé se často setkávají s přenosnými reproduktory s rádiem. S takovým reproduktorem je tak možné užít si zábavu i v případě, že zrovna není v dosahu zařízení se soubory vhodnými k přehrávání. Zde je však potřeba mít na paměti, že některé modely reproduktorů vyžadují pro správný provoz FM rádia zapojení kabelu, který slouží jako anténa pro příjem rádiového signálu.

Pro uživatele, kteří mají v oblibě party a tancování je zde funkce designového RGB osvětlení reproduktoru, které může reagovat na momentálně přehrávanou hudbu. Při nedostatku světla v okolí je ceněnou funkcí podsvícení displeje reproduktoru.

Disponuje-li přenosný reproduktor mikrofonem, je možné ho použít při vyřizování telefonním hovorů v takových případech, kdy je potřeba, aby volajícího slyšelo více lidí a zároveň na něj mohli i reagovat.

Dalšími vlastnostmi, kterým je vhodné při výběru věnovat pozornost, je výdrž reproduktoru na jedno nabití, výkon ve wattech, míra voděodolnosti nebo citlivost v dB. Za zmínku stojí i funkce powerbanky, kdy je možné reproduktor využít pro nabíjení jiných zařízení.

Smart reproduktory s virtuálním asistentem

Na oblíbenosti stále více získávají i chytré reproduktory, které dovedou své uživatele informovat o různých zprávách, schůzkách nebo poznámkách zapsaných v kalendáři. Kromě toho dovedou i přímo reagovat na dotazy a požadavky svého majitele.

Přenosné reproduktory se dají využít pro práci i zábavu. Při výběru se tak vyplatí myslet nejenom na funkce spojené se samotným přehráváním zvuku, ale je vhodné zaměřit se i na další funkce, které dovedou bezdrátový reproduktor rozšířit o další možné využití.