Bezdrátová klávesnice a další příslušenství, které nesmí vaší TV chybět

Žena sledující chytrou televizi

Správně vybrané příslušenství rozšíří možnosti vaší televize. Dokáže nabídnout nové funkce, zrychlí ovládání nebo zpřístupní internetový obsah. O čem konkrétně je řeč?

Televize vás dokáže přenést nejen do filmových světů, ale také do krajů zábavy a hudby. Abyste si potenciál svojí TV mohli naplno vychutnat, můžete si k ní pořídit periferie, které zvyšují komfort ze zážitku. Jdete do toho?

Chytrá televize díky Smart Box TV

Smart Box TV dokáže klasickou televizi bez pokročilých funkcí proměnit na populární Smart TV. Zařízení, které na první pohled vypadá jako malá krabička, je ve skutečnosti jednoduché multimediální centrum, jež dokáže výrazně rozšířit výhody vaší televize.

Chytrá krabička umožní televizi přístup k internetu, a tím k celé plejádě televizní zábavy. Pro propojení se používá Wi-Fi nebo LAN kabel. Ve svojí televizi budete moci:

  • používat internetové vyhledávače,
  • zjistit předpověď počasí,
  • stahovat velké soubory,
  • poslouchat internetová rádia,
  • streamovat videa z Youtube,
  • hrát tisíce her, které podporuje operační systém.

Smart Box TV se nejčastěji ovládá pomocí dálkového ovladače. Při výběru dbejte na výkon procesoru. Ideální je 8jádrový procesor, který si poradí s videi ve 4K či 8K rozlišení. Nezapomeňte také na dostatečně velkou operační paměť, která se pohybuje v rozmezí od 1 do 8 GB. Box by měl podporovat možnost rozšíření paměti pomocí paměťových karet.

Jednoduché ovládání díky bezdrátové klávesnici k TV

Ovládání televize klasickým ovladačem je mnohdy nepohodlné, a to zejména, když potřebujete psát do vyhledávačů. Pohodlnější ovládání nabízí bezdrátové klávesnice, které se s TV propojují nejčastěji pomocí Wi-Fi sítě.

Pomocí klávesnice můžete nejen pohodlněji psát a vyhledávat. Nenároční hráči ji využijí také pro hraní her. Jde o zařízení, které v sobě kombinuje klávesnici, myš a touchpad. Díky nízké hmotnosti a kompaktnímu designu se s ní snadno pracuje. Využijete ji nejen pro ovládání TV, ale také jako periferii k PC či HTPC.

Soukromí díky bezdrátovým sluchátkům k televizi

Bezdrátová sluchátka k TV jsou k dostání v různých provedeních. Sáhnout můžete po peckách či špuntech, ale větší komfort nabídnou spíše sluchátka okolo ucha s hlavovým mostem. Pro propojení využívají technologii Bluetooth, a tak je lze spárovat nejen s TV, ale také s telefonem, tabletem či dalšími zařízeními, jež podporují tuto technologii. Tlačítka pro ovládání se nachází přímo na sluchátkách. Mnohdy fungují jako handsfree, takže přes ně vyřídíte i hovory. Vybrané modely disponují vestavěným FM tunerem či slotem pro microSD kartu.

Díky vhodně vybranému televiznímu příslušenství objevíte novou dimenzi zábavy.