Překvapte outdoorového nadšence TOP hodinkami na sport i běžné nošení

Chytré hodinky Carneo jako dárek k Vánocům.

 

Vánoce jsou za rohem a vy si lámete hlavu, čím blízké obdarovat? Jestli je mezi nimi milovník sportu a outdooru, chytré hodinky jsou jasnou volbou. Jak se při výběru neztratit?

Chytré hodinky jsou nejlepším přítelem každého outdoorového nadšence. Umí toho mnohem více, než ukazovat čas. Změří tep, spálené kalorie a veškeré denní aktivity. Můžou být motivátorem k aktivitě a trenérem zároveň. Jenže na trhu je nepřeberné množství modelů – některé horší, jiné lepší, některé předražené, jiné za férovou cenu.

Jaké funkce smart hodinek ocení každý sportovec

Funkce patří mezi to první, na co se většina lidí při výběru hodinek ptá. Ještě dříve se však zamyslete nad odolností – outdoorové hodinky jsou pravidelně vystavované výkyvům teplot, dešti i drobným nárazům. Ideální je proto kombinace kovových hodinek s tvrzeným sklíčkem a lehkého silikonového náramku. Nespokojte se s tím, že vám výrobce odpřisáhne odolnost hodinek, raději se zajímejte o certifikáty.

Konečně ta zábavná část

Třešničkou na dortu jsou pak funkce. Chtít byste měli několik sportovních režimů, monitoring denní aktivity a kvality spánku. Trendem je pak měření stresu a nahraná dechová cvičení pro jeho snížení – ano, i toto umí chytré hodinky.

A protože nechcete neustále sahat do kapsy pro telefon, zalíbí se vám funkce, které propojí hodinky s mobilem. Od teď vám žádná zpráva ani hovor neuteče.

Špičkové modely by tedy měly disponovat:

  • sportovními režimy,
  • měřením životních funkcí,
  • možností propojení s mobilem.

Hodinky Carneo Adventure HR+ 2. generace jen tak nesundáte

Značka Carneo je důkazem, že hodinky na sport můžete nosit i k obleku. Kombinují totiž vychytané smart funkce a elegantně-luxusní design. Se vzhledem hodinek si navíc můžete hrát, na výběr máte z více než 250 ciferníků. Pořídíte je v pánském i dámském provedení.

Hodinky nadchnou 12 sportovními režimy nebo automatickým měřením srdečního tepu. Vždy budete mít přehled o počtu spálených kalorií a ujitých krocích. Hodinky poradí, kdy vám dochází energie a potřebovali byste odpočinek. Můžete si pustit hudbu a dozvíte se, jaké počasí očekávat v následujících 6 dnech. To vše za cenu nesrovnatelnou s konkurencí.

TIP: Máte v rodině naopak nějakého nadšence či nadšenkyni do fitness? Pak budou tou správnou volnou pánské či dámské fitness hodinky.

Je libo ovládání kompletně v češtině?

Carneo hodinky mají výhodu vlastní mobilní aplikace, která je v češtině. A je jedno, jestli máte Android nebo iOS. Ovládání hodinek nikdy nebylo snazší. Záznamy jde porovnávat, třeba i daty získanými před rokem. Nebo se v aplikaci můžete propojit s kamarády a vzájemně se motivovat k lepším výkonům. Díky chytrým hodinkám bude plnění novoročních předsevzetí hračkou.